HERENHUIS IN DE BINNENSTAD

Dit prachtig en enorm verassend herenhuis met een eigen garage, opslag en werkruimte ligt midden in de stad. Door de warme kleuren en de statige keuken hebben wij hier gekozen voor een romantische inrichting.
De mooie houten vloer in de woonkamer was zeer geschikt voor de lichte meubels. De kleurstelling van het interieur sluit dan ook weer mooi aan bij de heldere keuken. Doordat we de ruimte in de woonkamer optimaal wilden benutten, hebben wij in de keuken een mooie eettafel geplaatst. Meer had deze ruimte niet nodig. Achter de grote keuken met uitzicht op de binnenplaats bevindt zich een ruimte waar verschillende beroepen in uitgeoefend kunnen worden. Wij hebben geopteerd voor een kantoor annex werkruimte van een binnenhuisarchitect. Verder bevinden zich op de eerste verdieping drie slaapkamers. De grootste kamer met de erker hebben wij ook romantisch in het roze aangekleed, waardoor de donkere vloerbedekking wegvalt en de kamer een stuk lichter aanvoelt. De kleinste kamer hebben wij omgetoverd tot een strak kantoor en de derde kamer is ingericht als een stoere mannelijke slaapkamer, voornamelijk door de keuze van beddengoed en de fauteuil met koeienhuid.
Op de tweede verdieping is er een zee van ruimte voor de master bedroom. Daar deze kamer geen raam bij het bed heeft, hebben wij voor een enorm uitzicht op zee gekozen. Het hoekje bij het raam verwijst met de antieke koffers naar een reisje naar de kust. De kleur van het beddengoed is dan ook weer de kleur van de zee, waardoor alles een rustig geheel vormt. Ondanks dat dit huis enorm groot is, hebben wij met de warme en toch meer romantische inrichting ervoor weten te zorgen dat het geheel als een warm thuis aanvoelt. De eigenaar en de verkopende partij zijn er van overtuigd dat dit pand, dat al een hele tijd te koop staat, nu snel verkocht gaat worden.

Bankjespiegel