PIED-A-TERRE

Een monumentaal pand aan het water in het mooie Maastricht dat uitermate geschikt is als Pied-à-Terre. Rekening houdend met de doelgroep en mogelijkheden van dit pand is er gekozen voor een luxe uitstraling. De mooie authentieke vloer in de hal komt vooral tot zijn recht door er enkel een mooi handgeweven Perzisch tapijt (Naïn met zijde)neer te leggen die door de spiegel letterlijk dubbel tot zijn recht komt. Door de hal geen andere bestemming te geven, kunnen potentiële kopers zelf beslissen wat er mee te doen. De grote ruimte, die optimaal zichtbaar wordt door onze subtiele inrichting, biedt zeker allerlei mogelijkheden zoals bijvoorbeeld: een galerie, bibliotheek, een tweede zitkamer, enzovoorts.
In de woonkamer op de eerste etage hebben wij de kleur van de muur aangepast aan de comfortabele bank om een warme sfeer te creëren. Zowel vanuit de chaise longue als de twee fauteuils is er een direct zicht op het water en de historische binnenstad. Met speciale accenten, het prachtige tapijt, de antieke oosterse tv-kast, de oude platenspeler en de aparte muur aankleding, willen wij potentiele kopers het gevoel geven dat zij zich thuis zullen voelen in deze prachtige “room with a view”.
De keuken is nog in de staat van de jaren zeventig en daarom is er voor een retro stijl gekozen. Door frisse kleuren te gebruiken bij de eethoek en kleurrijke accenten in het voorraadrek , drukken de donkere deurtjes van het keukenblok geen stempel meer in deze zeer ruime keuken.
The master bedroom, eveneens met een prachtig uitzicht, is met luxe beddengoed en veel kussens omgetoverd tot een knusse slaapkamer. Natuurlijk kon een kantoor niet missen. Een stoer bureau en een zithoek met design stoelen geven de nieuwe eigenaar de mogelijkheid om vanuit zijn Pied-à-Terre zijn zakelijke werkzaamheden op te volgen. Op de bovenste verdieping bevindt zich een zeer grote logeerkamer. Door de frisse kleuren en het kunstwerk als blikvanger is deze kamer voor zowel familie als vrienden zeer uitnodigend ingericht. De makelaar was zeer tevreden over onze keuze van indeling en inrichting en gaat met een goed gevoel dit pand presenteren en aanbieden.