NAPOLEONSTRAAT: VILLA AAN BOSRAND

Deze prachtige villa aan de bosrand van een geliefde toeristische plaats in Zuid-Limburg is een zeer dankbaar project.
Met de mooie kleuren van de muren en de stoere vloeren konden wij al heel snel de ruimte goed laten uitkomen. Wij hebben voor robuuste meubelen gekozen die qua kleur en stijl, de warmte die het pand uitstraalt, versterkt.
De woonkamer ademt een en al rust uit met de corduroy banken waar je zalig in weg kunt zakken. De strakke keuken krijgt een stoere look met de krukken en het retro servies. De eetkamer daarentegen heeft weer een Engelse statige uitstraling door de typische Engelse accessoires. Aan de mega grote tafel, met daarnaast de doorkijk haard, zou je uren gezellig kunnen tafelen.
De master bed room is zo royaal van afmeting dat er behalve een groot bed met een Royal logo, ook een elegant zitje bij kan. Van hieruit kan men makkelijk de inloop kast bestuderen en bedenken wat ook weer aan te doen.
Zowel de jongens als de meisjes kamer zijn zeer licht door de mooie ramen en vloeren. Eenvoudig en fris beddengoed en de juiste details maken de kamers fris en uitnodigend. De geheel witte badkamer krijgt toch een “spa” gevoel door de kleur groen toe te voegen en vooral veel met stoffen details te werken. Het kantoor hebben wij zodanig ingericht dat het ruimte biedt om zelfs cliënten te ontvangen. Het atelier is adembenemend voor iedere kunstenaar, zowel de professional als de beginneling.
Beiden, zowel de makelaar als de eigenaar, zijn van mening, dat wij een grote toegevoegde waarde aan dit mooie pand hebben geleverd.

SFEERFOTOS
Sfeer1
Sfeer2
Sfeer3
Sfeer4